Toda tudi vprašanje, ali je premier pravzaprav še sploh politično opravilno prišteven, je zdaj že čisto resno na mizi…

Požareport: Golobu znotraj koalicije pravijo Mr. Nateg

Požareport: Najnovejša eskapada predsednika vlade (in Gibanja Svobode) Roberta Goloba med ponedeljkovo sejo državnega zbora, kjer je “presenetil” z napovedjo, da bo vlada do leta 2027 zgradila oziroma odprla novo (tretjo) medicinsko fakulteto na Primorskem, že štiriindvajset ur kasneje pa se je tudi ta Golobova napoved izkazala za fake, oziroma lažno novico, saj je vlada, ponovimo, že naslednji dan – pozor – na dopisni seji izdala pričujoče sporočilo za javnost…

…ki črno na belem demantira dopoldansko vehementno napoved predsednika vlade, saj gre zgolj za podpis pisma o nameri “vzpostavitve enovitega magistrskega študija medicine”, ne pa odprtja nove (tretje) medicinske fakultete.

Ker je Golob po izobrazbi doktor tehničnih znanosti ter dolgoletni karierni direktor državnega podjetja, je težko verjeti, da sam ne loči med “običajno” medicinsko fakulteto in enovitim magistrskim študijem medicine.. več na Požareport.

Ne spreglejte…

Požareport: To so podrobnosti s križarjenja premierja in Tine z Ićkoti

Požareport: Viri: najprej sta Golob in Gabrova pred vkrcanjem na ladjo uprizorila celo predstavo, vključno z varnostniki in lučkami na avtomobilu, dokler ni križarka iz Genove slavnostno odplula. Mimogrede, križarjenju z Ićkoti eni zdaj ljubkovalno pravijo tudi “ladja norcev”, in to so takšne zanimive podrobnosti, ki nam jih pripovedujejo potniki Splendide:

– Najprej sta (Golob in Gabrova, namreč), pred vkrcanjem na ladjo, sredi pristanišča, uprizorila celo predstavo, vključno z varnostniki in lučkami na avtomobilu, dokler ni križarka iz Genove slavnostno odplula… več tukaj.

Foto: Vlada RS X

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja