Pogled v zvezde: Tedenski horoskop od 20.5. do 26.5.

Pripravite se na teden poln zanimivih izzivov in priložnosti! Zvezde so tokrat postavljene tako, da bodo različna znamenja občutila vplive planetov na različne načine. Ljubezenska razmerja bodo ponekod cvetela, drugje pa bodo potrebovala nekaj več truda in potrpljenja. Na poslovnem področju lahko pričakujete nove izzive, a tudi priložnosti za napredovanje in rast. Ne pozabite skrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. Vsako znamenje ima svoje prednosti in slabosti, ki jih lahko s pravim pristopom izkoristite sebi v prid. Preverite, kaj vam prinaša ta teden!

Oven

Ljubezen: Ne boste se ukvarjali z malenkostmi ali ogovarjanjem. Veste, kaj iščete, in se boste tega držali. Oseba, ki jo zdaj osvojite, bo vedela, da imate resne namene. Zbližali se boste s tistimi, ki pričakujejo enako.

Kariera: Ko se zdi, da so se vse ladje potopile, boste vi prepričali vse okoli sebe, da niso. Držite se svojih zamisli in jih uresničite brez odstopanja. Vaše ideje so odlične in bodo prinesle rezultate.

Zdravje & nasvet: Sodelujte z drugimi.

Bik

Ljubezen: Prepričani boste v svoja čustva in ne glede na zunanje okoliščine ne boste dovolili, da bi vas karkoli odvrnilo od vaše ljubezenske poti. Osvajalci bodo samozavestni, tisti v zvezi pa bodo partnerja spodbujali k pozitivnemu odnosu.

Kariera: V službi boste imeli veliko zanimivih vsebin. Uspešni bodo predvsem tisti, katerih delo je ustvarjalno. Poudarjeno bo tudi povezovanje z mladimi sodelavci. Pripravili boste nove, boljše pogoje za delo.

Zdravje & nasvet: Zavedate se lastne ekspanzije. Razvijate se.

Dvojčka

Ljubezen: Lahko boste začeli pretiravati v hedonizmu ali asketizmu. Bodisi si boste želeli biti ves čas s svojo ljubljeno osebo, bodisi boste stremeli k popolni samoti. Ne pozabite na zlato sredino in poiščite ravnotežje.

Kariera: Zaposleni v storitvenih dejavnostih bodo verjetno morali delati nadure. Tudi ostali bodo veliko delali in ne bodo imeli časa za razmislek ali oceno svojega položaja. Večini gre dobro, ker imajo veliko dela.

Zdravje & nasvet: Ne pozabite na redni počitek.

Rak

Ljubezen: Morda ste pričakovali nekaj drugega, vendar je to le začasna zmeda, s katero se morate spretno soočiti. Imate še dovolj energije, da vse uredite. Z malo taktnosti vam bo uspelo.

Kariera: Prišli bodo dnevi, ko vas bo mikala samozadovoljnost. Vaša samoocena mora biti realna in zrela. Bolje je, da drugi govorijo o vašem delu, saj bo tako vse bolj prepričljivo.

Zdravje & nasvet: Ukvarjajte se s finim športom.

Lev

Ljubezen: Znebite se prevelikih ljubezenskih pričakovanj. Položaj planetov prinaša manj privlačnosti in nekaj provokacij, zato bodite čim bolj modri in mirni. Če vas partner prizadene, tega ne jemljite preveč resno. Minilo bo.

Kariera: Vaše poslovno zanimanje se preusmerja v raziskovanje. Kar ste dosegli, je tam, zdaj so na dnevnem redu nepreverjene ali skrite stvari. Nekateri bodo poskušali svoje sanje uresničiti na povsem izviren način.

Zdravje & nasvet: Umetniški prostori vas bodo sprostili.

Devica

Ljubezen: Zaradi zahtevnega položaja planetov bodo ti dnevi zahtevni za ljubezen. Mnogi bodo svoj ideal prepoznali ali ga bodo iskali po pravih merilih. V vsakem primeru ne boste popolnoma zadovoljni.

Kariera: Sodelavci bodo kazali določeno naklonjenost, a boste težko našli skupni jezik, saj obe strani želita prevladovati. Zavedajte se, kam spadate, in ravnajte v skladu s tem.

Zdravje & nasvet: Ukvarjajte se s športom, saj vas odpre.

Tehtnica

Ljubezen: Vaši osebni odnosi se bodo postopoma izboljšali, vendar ne toliko, kot bi morda pričakovali. Tako boste bolj sproščeni in srečnejši. Vse, kar vas je mučilo, se bo razrahljalo.

Kariera: Poslovni interes boste preusmerjali v širitev znanja, bodisi v smislu novih vsebin bodisi v sodelovanju z ljudmi iz stroke. Postavili se bodo pravni temelji za nadaljnje projekte.

Zdravje & nasvet: Ne hitite.

Škorpijon

Ljubezen: Pomembno vam bo, kako si organizirati skupno življenje in kako se imeti lepo. Nekateri bodo ljubljeno osebo potolažili in osrečili. Izkazali se boste kot odličen in sočuten zabavljač.

Kariera: Igrivost in sposobnost ravnanja z drugimi bosta vaši glavni lastnosti na delovnem mestu. Držite se svojega poklica in njegovih zahtev.

Zdravje & nasvet: Nekateri bodo šli na dieto.

Strelec

Ljubezen: Pogovori so koristni, vendar ne govorite preveč, saj bi lahko odvzeli spontanost. Naj se vaša ljubezenska zgodba razvija naravno in brez odvečnih analiz. Preprosto uživajte.

Kariera: Zdelo se vam bo, da je vse v rokah drugih. Trenutno na stvari ne morete veliko vplivati, kar pa ne pomeni, da ne boste mogli kasneje. Ne bodite živčni. Izboljšajte svoje znanje.

Zdravje & nasvet: Verjemite v boljši jutri.

Kozorog

Ljubezen: Šarm in energija bosta vaša aduta za uspešno zapeljevanje. Včasih boste drugim neulovljivi. Prepustite se tistemu, ki ga imate radi, da vam kasneje ne bo žal.

Kariera: Postavite boljša merila pri delu in opravite, kar morate. Ne postavljajte si letvice previsoko, saj je vaša energija na minimumu.

Zdravje & nasvet: Redno sproščanje je nujno.

Vodnar

Ljubezen: Zdelo se bo, da vam ljubezen polzi iz rok. Zavedati se morate, da ni vse v vaši uspešnosti. Druga stran ima tudi pravice. Nihče ne mara biti zatiran.

Kariera: Znebite se velikih dvomov, ki se pojavijo, ko ne gre vse gladko. Komunicirajte in našli boste rešitev.

Zdravje & nasvet: Dovolite si, da se popolnoma sprostite.

Ribi

Ljubezen: Združevali boste diskretnost in nastope. En dan boste krotek človek, navezan na dom, drugi dan pa zvezda večera na zabavi. Vsi se bodo imeli lepo.

Kariera: Razrešili ste večje poslovne dvome in zdaj greste pogumneje naprej. Gradite nove delovne pogoje ali projekte. Ljudje vam zaupajo.

Zdravje & nasvet: Polni ste samozavesti in ljudje vas imajo radi.

[Vir: ehoroskop.net]; Portal24; Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja