Pogled v zvezde: Veliki mesečni horoskop za december 2023

December je pred vrati, in z njim prinaša velike spremembe za vsa astrološka znamenja. Poglejmo, kaj nam v tem mescu napovedujejo zvezde.

Oven (21. marec – 19. april)

Za Ovne bo december mesec, ki bo zahteval neomajno prepričanost in vodstvo. Merkur se premika v Kozorog in osvetljuje vašo pot javnega priznanja. Vaši koraki bodo opazovani, zato prevzemite odgovornost, vendar ne pozabite skrbeti tudi zase. Posvetite se projektom, ki vas resnično navdihujejo. Jupiter v vašem znamenju vas je podprl pri raziskovanju novih območij, in zdaj je čas, da se poglabljate še globlje. Ko Merkur začne retrogradno potovanje, pričakujte vprašanja o vaši karierni poti. Bodite odprti za nove možnosti.

Bik (20. april – 20. maj)

December Bikom prinaša poudarek na odnosih. Venera preide v Škorpijona in poudari intimne potrebe in želje. Razmislite o tem, ali so vrednote vašega odnosa še vedno enake, in izrazite svoje potrebe. Mlada luna v Strelcu vas spodbuja k razmišljanju o svojih ciljih in željah. Ko Merkur začne retrogradno potovanje, bodite pripravljeni na izzive glede vaše kariere. Polna luna v raku prinaša družinske dinamike v ospredje.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

December prinaša priložnost za raziskovanje različnih idej in povezav za Dvojčke. Venera se premika v hišo zdravja in rutine, kar vas spodbuja, da izrazite svoje spreminjajoče se potrebe v odnosih. Mlada luna v Strelcu vas navdihuje k sprejemanju novih idej od drugih. Bodite odprti za nove izume in priložnosti. Retrogradni Merkur v hiši intimnih odnosov bo prinesel vprašanja zaupanja. Polna luna v raku bo osvetlila vašo varnost in odnose z drugimi.

Rak (21. junij – 22. julij)

December Rakom prinaša spremembe v romantičnih odnosih. Venera v Škorpijonu vam pomaga izboljšati lastnosti, ki jih potrebujete za trajne povezave. Mlada luna v Strelcu spodbuja nove dnevne rituale, ki vam bodo pomagali bolje skrbeti za sebe. Retrogradni Merkur prinaša vprašanja o komunikaciji v odnosih. Polna luna v raku vam daje priložnost za razmislek o svoji identiteti.

Lev (23. julij – 22. avgust)

December Levom prinaša poudarek na družini in temeljih. Venera v hiši družine vas spodbuja, da razmislite o čustvenih vrednotah, ki jih prinašate v svoj dom. Mlada luna v Strelcu poudarja potrebo po pristnosti in dnevni rutini. Retrogradni Merkur prinaša izzive v organizaciji. Polna luna v raku vas spodbuja k povečanju ljubezni do družine.

Devica (23. avgust – 22. september)

December Devicam prinaša pregled ustvarjalnih projektov. Venera v Škorpijonu vas spodbuja, da preučite, ali so vaši projekti še vedno usklajeni z vašo skupno nalogo. Mlada luna v Strelcu vas vabi k razmišljanju o svojih ciljih. Retrogradni Merkur prinaša poudarek na čustveni ranljivosti. Polna luna v raku vas spodbuja k izražanju ljubezni do svojih bližnjih.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

December za Tehtnice prinaša poudarek na finančni blaginji. Venera v Škorpijonu vas spodbuja, da se osredotočite na svojo vrednost. Mlada luna v Strelcu poudarja razmišljanje o širši sliki. Retrogradni Merkur prinaša izzive v komunikaciji. Polna luna v raku vas spodbuja k razmisleku o svojih sanjah in željah.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

December Škorpijonom prinaša poudarek na odnosih iz preteklosti. Venera v vašem znamenju vam omogoča, da se povežete s starimi prijatelji. Mlada luna v Strelcu vas spodbuja k raziskovanju svoje ustvarjalnosti. Retrogradni Merkur v Kozorogu prinaša poudarek na čustvih. Polna luna v raku vas spodbuja k povečanju ljubezni do svojih bližnjih.

Strelec (22. november – 21. december)

December Strelcem prinaša priložnost za raziskovanje novih poti. Venera v Škorpijonu vam omogoča, da se povežete z novimi ljudmi. Mlada luna v Strelcu vas spodbuja k razmišljanju o svojih ciljih. Retrogradni Merkur v Kozorogu prinaša izzive v komunikaciji. Polna luna v raku vas spodbuja k razmisleku o svoji karierni poti.

Kozorog (22. december – 19. januar)

December prinaša Kozorogom priložnost, da razmislijo o svojih naslednjih korakih. Venera v Škorpijonu vam omogoča, da se osredotočite na svoje cilje. Mlada luna v Strelcu vas spodbuja k razmišljanju o svojih željah. Retrogradni Merkur v vašem znamenju prinaša poudarek na komunikaciji. Polna luna v raku vas spodbuja k povečanju ljubezni do družine.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

December Vodnarjem prinaša priložnost za raziskovanje novih poti. Venera v Škorpijonu vam omogoča, da se povežete z novimi ljudmi. Mlada luna v Strelcu vas spodbuja k razmišljanju o svojih ciljih. Retrogradni Merkur v Kozorogu prinaša izzive v komunikaciji. Polna luna v raku vas spodbuja k razmisleku o svoji karierni poti.

Ribi (19. februar – 20. marec)

December Ribam prinaša poudarek na vaših vizijah in ustvarjalnosti. Venera v Škorpijonu vam omogoča, da se povežete z ustvarjalnimi idejami. Mlada luna v Strelcu vas spodbuja k razmišljanju o svojih ciljih. Retrogradni Merkur v Kozorogu prinaša poudarek na organizaciji. Polna luna v raku vas spodbuja k povečanju ljubezni do družine.

Vsako znamenje ima svoje izzive in priložnosti v tem mesecu, zato izkoristite energijo decembra, da naredite korake k svojim ciljem. Srečno!

vir; Foto: Freepik; Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja