Toleranca zodiakalnih znamenj na alkohol: Razkrivamo, kako se vsako znamenje spopada z alkoholom

Vsako znamenje horoskopa ima svoj edinstven odnos do alkohola. Odkrijte, katera zodiakalna znamenja najbolje prenašajo alkohol in kako se spopadajo s pitjem v družbi. Astrologija nam svetuje, da se prehranjujemo razumno, ostanemo modri ter uživamo življenje brez pretiranega uživanja alkohola. Kljub temu pa se nekatere zvezde zodiaka izkažejo s svojo izjemno toleranco.

12. Tehtnica

Tehtnice imajo najnižjo toleranco za alkohol med vsemi 12 znaki zodiaka. Samo omemba besede “alkohol” jih lahko spravi v stanje pijanosti, še preden sploh začnejo piti. Za Tehtnice je vino tabu, ne glede na okoliščine.

11. Rak

Raki so zlahka prepoznavni po tem, da hitro postanejo vidno pijani, že ob vonju alkohola. Praviloma se izogibajo alkoholu, saj se zavedajo svoje nizke tolerance. Vendar pa se v nekaterih primerih znajdejo v položaju, ko morajo malo popiti, a nato preživeti dan z “zadetostjo”.

10. Vodnar

Vodnarji so zmerni pivci, ki občasno lahko uživajo nekaj kozarcev vina, vendar hitro izgubijo nadzor nad seboj, če pretiravajo. Po prebujenju se pogosto ne spomnijo svojih izjav in zato se trudijo piti zmerno.

9. Strelec

Strelci so družabni ljudje, ki se radi zberejo z prijatelji, vendar niso znani po svojem pitju. Alkohol pogosto uživajo po obroku in se trudijo, da ne bi pretiravali. Vedo, kdaj je dovolj, da ohranijo dobro vzdušje.

8. Škorpijon

Škorpijoni redko pijejo sami, običajno le, če jih povabi kdo drug. Največ, kar lahko spijejo, je pet ali šest kozarcev na dan, potem pa izgubijo nadzor nad seboj. Pijanost jih izčrpa in zato se izogibajo prekomernemu pitju.

7. Kozorog

Kozorogi pogosto povabijo prijatelje na hrano in spijejo nekaj kozarcev, da občutijo vzdušje. Kljub temu ohranjajo nadzor nad svojim pitjem in se ne zavedajo, kako pijani so, dokler ne presežejo meje.

6. Lev

Levi raje pijejo zmerno, da bi se izognili negativnim učinkom alkohola. So zelo zavestni glede svojega pitja in ga omejujejo na posebne priložnosti. Znajo prepoznati znake opijanja in takoj prenehajo piti.

5. Dvojčka

Dvojčki so občutljivi na svoje razpoloženje, kar vpliva na njihovo pitje. Ko so veseli, lahko spijejo več, medtem ko ob žalostnih trenutkih ostanejo zmerni. Vedno se spominjajo, da morajo piti in jesti zmerno.

4. Ribi

Ribe se običajno znajdejo med najbolj vztrajnimi pri mizi za pitje. Kljub morebitni izgubi nadzora ohranjajo samozavest in se zavedajo, kdaj je čas za ustavitev.

3. Bik

Biki so znani po svoji zadržanosti, vendar lahko precej dobro prenašajo alkohol. Nadzorujejo svoje pitje, tudi ko ni praznovanj.

2. Oven

Ovni imajo visoko toleranco za alkohol, a včasih tega niso zavedni. Pijejo, dokler ne opazijo sprememb v telesu, a redko izgubijo nadzor nad svojim pitjem.

1. Devica

Devica je brez konkurence, ko gre za uživanje alkohola med vsemi znaki zodiaka. Kljub temu, da pogosto pijejo med obrokom, vedno delujejo budno in trezno. Tudi če pijejo veliko, se zdi, kot da pijejo le vodo. Kljub svoji družabnosti je pomembno, da se Devica zaveda omejitve pitja in skrbi za svoje zdravje.

vir; Foto: Freepik; Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja