Veliki tedenski horoskop od 11. do 17. decembra

Ko stopamo v zadnji mesec leta, se oziramo na zvezde, da bi dobili vpogled v to, kaj nam prinaša prihajajoči teden. Z novim zodiakalnim horoskopom za teden od 11. do 17. decembra vam prinašamo vpogled v vašo karierno pot, finančno srečo in ljubezensko življenje glede na vaše zodiakalno znamenje. Preberite, kaj vam napovedujejo astrološke konstelacije in kako lahko izkoristite te informacije za boljše odločitve in srečnejše življenje.

Oven (21. marec – 19. april)

Srečna številka: 1

Srečne barve: rumena, rdeča, roza

Plemenita znamenja zodiaka: Rak, Bik

Delo: Horoskop za novi teden (11. december – 17. december) napoveduje, da bo imela Ovnova poklicna sreča vzpone in padce. Temu znaku se svetuje, naj bo bolj umirjen, da bo lahko našel pravo smer zase. Le ko boste šli v pravo smer, boste dosegli izjemen razvoj.

Sreča: Bogastvo sreče ima svetle točke. Pojavijo se plemeniti ljudje, ki lahko temu horoskopskemu znamenju pokažejo nekaj dragocenih naložb in poslovnih priložnosti. Zato bodite pogumni in se potrudite po svojih najboljših močeh.

Ljubezen: Ljubezensko potovanje ima breskove cvetove v polnem razcvetu. Samska ozvezdja so zelo proaktivna pri iskanju ljubečega partnerja. Če srečaš nekoga, ki ti je všeč, si pripravljen takoj napasti in ne zamuditi priložnosti. Poleg tega pari postopoma rešujejo nesporazume in pripomorejo k temu, da njun odnos pod vodstvom in pomočjo staršev in sorodnikov postane tako tesen kot prej.

Bik (20. april – 20. maj)

Srečna številka: 8

Srečne barve: črna, modra

Plemenita znamenja zodiaka: Strelec, Ribi, Rak

Delo: Napredek v karieri prinaša nepričakovane rezultate. Pozitivna energija z Venere pomaga Biku, da gladko vodi svoje delo in mu nikoli ni treba skrbeti ali biti nerazpoložen. Vendar se boste v tem času počutili zmedeni glede določenih vprašanj, a ne glede na vse je vaša delovna miselnost precej dobra in bo naredila najboljše za vašo kariero.

Sreča: Sreča je obilna v obdobju, ko je Luna v konjunkciji z Venero. S polnim žepom denarja lahko to horoskopsko znamenje udobno zapravlja denar za nakupovanje daril za družino in prijatelje, ne da bi mu bilo treba o tem še naprej razmišljati.

Ljubezen: Ljubezenska sreča ima svetlo točko. Samska znamenja lahko ugotovijo, da je njihov čas z nekom lahkoten in zabaven. Tedenski horoskop vas tokrat opominja, da ne izgubite zlahka te zveze, proaktivno zmanjšajte razdaljo med vama.

Dvojčka (21. maj – 21. junij)

Srečna številka: 1

Srečna barva: modra

Plemenita znamenja zodiaka: Strelec, Ribi, Rak

Delo: Po tedenskem horoskopu (11. 12. – 17. 12.) se karierna sreča postopoma izboljšuje. Če so bili prej Dvojčki precej neaktivni in mračnega duha, bo Luna v tem tednu v to znamenje prinesla agilnost in vznemirjenje. Začnete dohitevati napredek pri delu in Merkur bo igral vlogo pri pomoči, da bo delo potekalo gladko in v pravo smer.

Sreča: Vaše bogastvo niha glede na vašo naključno osebnost. Zaradi dolgočasnega, ponavljajočega se življenja je to horoskopsko znamenje nemirno in želja po zapravljanju denarja za užitek postane močnejša kot kdaj koli prej. Zato boste v tem tednu verjetno padli v situacijo, da boste močno zapravljali.

Ljubezen: Čustveni proces poteka harmonično. Pri tistih, ki ste v paru, se bodo občutki para hitro ogreli. Imate skupne poglede na številna vprašanja, zato obe strani vedno sodelujeta pri reševanju težav. Če ste še vedno samski, raje proaktivno izražajte svoja čustva, saj je druga oseba morda že dolgo čakala na vaše priznanje.

Rak (22. junij – 22. julij)

Srečna številka: 6

Srečne barve: bela, modra, siva

Plemenita znamenja zodiaka: Devica, Škorpijon

Delo: Rakova karierna pot se sooča s številnimi težavami. Horoskop pravi, da se bo to znamenje naslednji teden morda moralo soočiti s konkurenco prijateljev ali sodelavcev. Morate biti previdni do ljudi okoli sebe, ne zaupajte nekomu preveč zlahka. Hkrati ignorirajte nepotrebne škandalozne besede.

Sreča: Horoskop za novi teden (11. december – 17. december) kaže, da je bogastvo sreče precej uravnoteženo, ta srečen sekstilni kot Luna-Venera vas podpira z najbolj ugodnimi rezultati tudi v težkih časih. Vsekakor pa je treba bolj paziti tudi na svoj žep, če se ne želite zaplesti v denarne težave z vsemi okoli sebe.

Ljubezen: Vaše ljubezensko življenje je precej srečno in mirno. Sončni sekstil Luna velja za zelo dober tranzit za Raka, zato se boste bolj počutili z ljudmi okoli sebe. Od tam lahko povečate svoje možnosti, da v tem času najdete ljubečega partnerja.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Srečna številka: 9

Srečne barve: rumena, vijolična, oranžna

Plemenita znamenja zodiaka: Oven, Kozorog

Delo: Leov karierni napredek je boljši kot prej. To znamenje mora najti delovne metode, primerne za nalogo, ki jo opravlja. Ko boste našli najboljši način, boste videli, da gredo stvari veliko bolje. Na srečo se v tem tednu pojavijo plemeniti ljudje, ki vam lahko pomagajo prevzeti del bremena.

Sreča: Dobra finančna sreča. To znamenje lahko ta teden ponudi nekaj novih oblik naložb in poslovanja. Če to storite pogumno, lahko ustvarite začetni dobiček.

Ljubezen: Čustveni proces se razvija in sublimira. Ta konstelacija ima zelo privlačen, karizmatičen videz in vedno pritegne pozornost nasprotnika. Zato izkoristite priložnost, ki je pred vami, ne zamudite osebe v svoji usodi. Občutki parov in zakoncev so še vedno precej stabilni, ni razloga za skrb.

Devica (23. avgust – 22. september)

Srečna številka: 5

Srečne barve: bela, rdeča, oranžna

Plemenita znamenja zodiaka: kozorog, vodnar, tehtnica

Karierna pot: Devica, čaka vas teden, v katerem se zdi, da se karierni napredek nekoliko upočasnjuje. Horoskop vas spodbuja, da več pozornosti namenite tudi svojemu videzu. Ustvarite pozitiven vtis na svoje sodelavce, saj lahko to pripomore k izboljšanju vaše delovne sreče.

Sreča: Sreča je v vašo korist v obdobju, ko je Luna v konjunkciji z Merkurjem. Vendar bodite previdni pri nakupih in ne zapravljajte denarja nepremišljeno.

Ljubezen: Čustva se bodo gibala gor in dol po tedenskem horoskopu (11. 12. – 17. 12.). Samskim svetujemo, naj pustijo svoji izbranki več svobode. Pari se lahko soočijo z nekaj izzivi, zato bodite pripravljeni na spremembe.

Tehtnica (23. september – 23. oktober)

Srečna številka: 2

Srečna barva: modra

Plemenita znamenja zodiaka: Ribi, Strelec

Karierna pot: Tehtnica, vaša karierna pot je uravnotežena in stabilna. Ste znani po svoji sposobnosti poslušanja in podpore, kar vam prinaša spoštovanje kolegov. Vendar bodite bolj odločni pri izražanju svojih idej in premišljajte svoje odločitve.

Sreča: Sreča ni v vašo korist, zato zadržite svoje finance in počakajte na bolj primeren trenutek.

Ljubezen: Vaše ljubezensko življenje je uspešno. Imate možnost, da zapustite samsko življenje, če ste samski. Pari se lahko soočijo z nekaj izzivi, zato bodite bolj občutljivi do svojega partnerja.

Škorpijon (24. oktober – 21. november)

Srečna številka: 3

Srečne barve: rdeča, črna, vijolična

Plemenita znamenja zodiaka: Rak, Ribi

Karierna pot: Škorpijon, vaša karierna pot lahko doseže visoke dosežke. Ta teden bodite bolj odločni pri izražanju svojih idej, saj vam to lahko prinese več priložnosti za napredovanje.

Sreča: Sreča je pozitivna, vendar se izogibajte nepremišljenim izdatkom, da ne boste obžalovali.

Ljubezen: Ljubezensko življenje stagnira. Samski naj se ne oklepajo preteklih razmerij. Pari se soočajo s konflikti, vendar so čustva med njimi še vedno močna.

Strelec (22. november – 21. december)

Srečna številka: 3

Srečne barve: modra, rjava, rdeča, oranžna, tims

Plemenita znamenja zodiaka: Škorpijon, Vodnar

Karierna pot: Strelec, vaša karierna pot je izzivna. Ohranite svoje mnenje in ne dovolite, da vas drugi preveč vplivajo. Bodite odločni in poslušajte svoj notranji glas.

Sreča: Sreča je nestabilna, zato pazite pri porabi denarja in se izogibajte nepotrebnim izdatkom.

Ljubezen: Ljubezenska sreča ni preveč naklonjena. Samski naj se odprejo novim priložnostim. Pari se soočajo s konflikti, ki jih je treba rešiti s komunikacijo in odpuščanjem.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Srečna številka: 8

Srečne barve: rjava, črna

Plemenita znamenja zodiaka: Kozorog, Bik

Karierna pot: Kozorog, tedenski horoskop (11. 12. – 17. 12.) razkriva, da je karierna pot precej nestabilna. Zaradi vpliva Lune v nasprotju z Jupitrom je odnos med tem znamenjem in kolegi napet. Vendar pa ima Kozorog vedno spoštovanje do članov družbe. V tem času lahko spodbujate nove ideje za delo. Še vedno pa ste precej konservativni, zato zlahka pritiskate na ljudi.

Sreča: Vaše bogastvo je v tem tednu precej zahtevno, saj ga morate sami raziskati in gojiti. Ljudje tega horoskopskega znaka se zdijo precej sramežljivi in tihi, zato se pogosto počutijo neodločne, ko naletijo na nove priložnosti za služenje denarja.

Ljubezen: Ljubezensko življenje je včasih preveč romantično in brez realizma. Pari se morajo soočiti s konflikti, vendar ste iskreni in znate se opravičiti, kar pomaga pri reševanju konfliktov.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Srečna številka: 4

Srečna barva: modra

Plemenita znamenja zodiaka: Dvojčka, Tehtnica

Karierna pot: Vodnar, vaša karierna pot nima veliko posebnih sprememb. Osredotočite se na glavne naloge in se izogibajte nepotrebnim domišljijam. Bodite bolj praktični.

Sreča: Sreča zahteva previdnost pri odločitvah in porabi denarja. Ne hitite v investicije.

Ljubezen: Ljubezenski proces je poln izzivov. Samski naj se odprejo novim priložnostim. Pari se soočajo s konflikti, ki jih je treba rešiti s komunikacijo in odpuščanjem.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Srečna številka: 7

Srečne barve: vijolična, roza

Plemenita znamenja zodiaka: Rak, Bik

Karierna pot: Ribi, napredek v karieri gre dobro. Vaša intuicija in domišljija vam pomagajo pri premagovanju izzivov. Delate učinkovito in uspešno.

Sreča: Vaše bogastvo se stabilizira. Bodite previdni pri naložbah, da ne zapravljate preveč.

Ljubezen: Ljubezensko življenje je polno romantike. Bodite odprti za nove priložnosti. Pari bodo dobro komunicirali in rešili morebitne težave.

To je napoved za prihajajoči teden za različna zodiakalna znamenja. Ne pozabite, da je horoskop le ena od mnogih možnih poti in da je končni izid odvisen od vaših dejanj. Srečno!

vir; Foto: Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja