POPUSTI ZA UPOKOJENCE: Ugodnosti za seniorje pri različnih trgovcih

Če ste upokojenec in želite izkoristiti različne popuste pri nakupih, imamo za vas nekaj koristnih informacij. Številni trgovci po Sloveniji ponujajo posebne ugodnosti za upokojence. Spodaj najdete seznam nekaterih ponudnikov s spletnimi povezavami do dodatnih informacij.

Trgovina Spar ponuja upokojencem 10% popust na celoten znesek nakupa ob vsakem koncu meseca in drugo sredo v mesecu. Točen datum se določa sproti, obveščajo pa vas preko različnih kanalov, vključno z reklamnimi letaki, spletno stranjo in elektronsko pošto. Popust lahko izkoristite tudi pri spletnem nakupovanju.

Več informacij: [TUKAJ]

Vsak četrtek vam Mercator ponuja 10% popust na celoten nakup ob nakupu nad 20 EUR v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah. Popust velja tudi pri spletnem nakupovanju.

Več informacij: [TUKAJ]

Vsako sredo imajo seniorji v trgovinah Tuš in Tuš drogerijah priložnost pridobiti 11% vrednosti nakupa na Tuš klub kartico. Za izkoristek tega popusta potrebujete aktiviran status SENIOR na svoji kartici.

Več informacij: [TUKAJ]

Zadnji dan v mesecu je v trgovini Lidl namenjen upokojencem, kjer ob predložitvi upokojenske kartice prejmete 10% popust na celoten nakup, vključno z že znižanimi izdelki. Popust ne velja za alkoholne in tobačne izdelke ter nekatere druge kategorije.

Več informacij: [TUKAJ]

Eurospin ponuja ugodnosti za upokojence ob koncih meseca, predvsem v obliki brezplačnih izdelkov ob določeni vrednosti nakupa. Spremljajte reklamne letake ali obiščite spletno stran za več informacij.

Hipermarketi E.Leclerc v Ljubljani in Mariboru upokojencem na dan izplačila pokojnin ponujajo posebne bonuse na kartico zvestobe E.Leclerc, odvisno od vrednosti nakupa.

Fama, Ljubljanske mlekarne, Kalia…

Več informacij: [TUKAJ]

V trgovinah Fama po Sloveniji lahko upokojenci ob nakupu v vrednosti najmanj 20 EUR izkoristite 11% popust vsak zadnji delovni dan v mesecu.

Več informacij: [TUKAJ]

Ljubljanske mlekarne upokojencem enkrat mesečno ponujajo 10-odstotni popust v svojih diskontnih prodajalnah v Ljubljani in Mariboru. Upokojenski status izkažete z upokojensko izkaznico.

Datume za prejemanje popusta lahko preverite [TUKAJ]

V Vrtnih centrih Kalia po Sloveniji imajo upokojenci vsak četrtek skozi celo leto možnost pridobiti 10% popust na celoten nakup. Popust velja v fizičnih prodajalnah, vendar ne v spletni trgovini.

Več informacij: [TUKAJ]

Trgovina Norma ponuja 10% popust za upokojence od zadnjega delovnega dne v mesecu do prva dva delovna dneva v naslednjem mesecu. Potrebujete kartico ZPIZ za izkoristek tega popusta.

Več informacij: [TUKAJ]

Sanolabor ponuja 7% popust za upokojence od zadnjega delovnega dne v mesecu do 5. dne v naslednjem mesecu. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za izdelke v akciji, zdravila brez recepta ter medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS.

Več informacij: [TUKAJ]

Trgovina Tkanina ponuja 10% popust za upokojence od zadnjega delovnega dne v mesecu do prva dva delovna dneva v mesecu ob predložitvi kartice ZPIZ. Popusti se ne seštevajo.

Več informacij: [TUKAJ]

Ne pozabite, da se pogoji poslovanja in ponudba popustov lahko spreminjajo, zato je priporočljivo, da pred nakupi preverite aktualne informacije pri izbranih ponudnikih. Vsem upokojencem želimo prijetne in ugodne nakupe!

ByA.K.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja