Premier Golob se je svoje bivše žene očitno ustrašil, se režijo lokalci. Zato Tina Gaber ni smela na nedavno državno proslavo v Novo Gorico.

Požareport: Politika, ki nam vlada iz Crvenega vrha: Vse za Tino (razen če je bivša žena proti) in še malo za Palestino

Požareport: Tri resnične slike vlade in politike* Roberta Goloba:

1

– Ljubljanska joggerka pred nekaj tedni teče po glavni lokalni cesti na Crvenem vrhu (Hrvaška) blizu hotela Kempinski, ko ob cesti naleti na znane obraze in zanimiv prizor. Vidi Tino Gaber, njeno sestro Uršo Gaber in joggerki neznano plavolasko, ki bi sicer, po opisu in kontekstu, lahko bila tudi Samanta Cimerman ali Katarina Benkovič, zraven pa Robert Golob, premier in prvak Gibanja Svobode. Tri dame živahno klepetajo ter krilijo z rokamu, Golob pa samo stoji in (jih) vdano posluša.

Joggerka teče mimo, toda ko se vrne, čez kakšno uro, oni so še vedno tam, prizor pa domala enak. One tri klepetajo, mahajo, Golob stoji zraven in vdano posluša.

Hja, malo je takšnih šefov vlad na svetu, ki imajo čas ure in ure nekje ob obali poslušati loverko in njene frendice, v državi pa skorajda kaos.

2

– Mi razlagajo čisto resni ljudje, ki maksimalno dobro poznajo Golobovo vlado, da je minister za finance Klemen Boštjančič (Svoboda) še najboljši menedžer med njimi, člani vlade. Ob tem se opravičujejo, da se to morda sliši cinično, češ, Bojan, saj vemo, kdo in kaj je Boštjančič, a… več na Požareport.

Ne spreglejte…

Požareport: Golobu znotraj koalicije pravijo Mr. Nateg

Požareport: Najnovejša eskapada predsednika vlade (in Gibanja Svobode) Roberta Goloba med ponedeljkovo sejo državnega zbora, kjer je “presenetil” z napovedjo, da bo vlada do leta 2027 zgradila oziroma odprla novo (tretjo) medicinsko fakulteto na Primorskem, že štiriindvajset ur kasneje pa se je tudi ta Golobova napoved izkazala za fake, oziroma lažno novico, saj je vlada, ponovimo, že naslednji dan – pozor – na dopisni seji izdala pričujoče sporočilo za javnost…

…ki črno na belem demantira dopoldansko vehementno napoved predsednika vlade, saj gre zgolj za podpis pisma o nameri “vzpostavitve enovitega magistrskega študija medicine”, ne pa odprtja nove (tretje) medicinske fakultete…. več tukaj.

Foto: Vlada RS

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja