Vreme: Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo

Danes bo vreme v Sloveniji delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem v severnih delih države se popoldne pričakujejo posamezne plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo dosegle med 22 in 28 °C.

Jutri bo pretežno jasno z jutranjo meglo v nižinah

Jutri bo pretežno jasno vreme. Zjutraj bo v nekaterih nižinah v notranjosti Slovenije prisotna megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo med 8 in 15 °C, najvišje dnevne pa se bodo povzpele na 25 do 30 °C.

Obeti za prihodnje dni

V torek in sredo bo pretežno jasno in postopno bolj vroče.

Vremenska slika

Nad srednjo Evropo in Sredozemljem se nahaja šibko območje visokega zračnega tlaka. Z jugozahodnim vetrom bo k nam postopoma prihajal toplejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo delno jasno, z več oblačnosti v Alpah, kjer se bodo pojavljale krajevne padavine, deloma plohe in posamezne nevihte. Jutri bo precej jasno.

Ne spreglejte…

Enodnevni izlet na Dunaj: Odkrijte zaklade avstrijske prestolnice

Dunaj, mesto glasbe, kulture in izjemne arhitekture, je popolna destinacija za tiste, ki si želijo pobegniti od vsakdanjika in doživeti nekaj enkratnega, četudi le za en dan. Z bogato zgodovino, ki sega nazaj v čase mogočne Habsburške monarhije, in s svojo sodobno vitalnostjo, Dunaj ponuja edinstveno mešanico starodavnega šarma in modernega udobja. Od veličastnih palač in muzejev svetovnega razreda do legendarnih kavarn in kulinaričnih presežkov, je Dunaj mesto, ki obljublja neponovljivo izkušnjo… več tukaj.

[Vir: ARSO]; Portal24; Foto: Pixabay

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja