Požareport: Podgana na Sovi: Črnčec ne najde policistov, ki bi šli nad Tatjano Bobnar in Boštjana Lindava, zato pa je našel dve novi tarči

Požareport: Aktualni direktor Sove Joško Kadivnik in bivši direktor Sove Rajko Kozmelj (Sovo je vodil med vlado Marjana Šarca, na čelo Sove pa ga je, spomnimo, pripeljal Damir Črnčec, takrat Šarčev državni sekretar za nacionalno varnost) imata nekaj skupnega. V želji po ugajanju oblasti Kadivnik očitno ponavlja Kozmeljeve amaterske ter bedaste napake: če je Kozmelj brez ustreznih referenc na Sovi zaposlil Šarčevo osebno prijateljico Natašo Hribar (razvpita afera Lepa Nataša), je Kadivnik, kot vse kaže, zaradi velike želje predsednika vlade Roberta Goloba po “veseljačenju” (po zmagi na trojnem referendumu), odložil aretacijo ruskih vohunov. Takole malo po domače, in to ga zdaj – Kadivnika – tudi usodno tepe.

In kakšna je obramba šefa vlade Goloba? Hja, enaka, kot takrat pri Šarcu. Kar sploh ni čudno, saj je zraven isti svetovalec in operativec – Damir Črnčec. Prej kot LMŠ, danes kot Gibanje Svoboda.

Ki pa se, vidimo, vedno drži načela, “kdor nam dela probleme, ga je potrebno zaposliti”. No, po naših – zadnjih – informacijah Tatjana Bobnar in Boštjan Lindav nista ovadena, saj Črnčec preprosto ni našel “policistov prostovoljcev”, čeprav jih je, pravijo naši viri, iskal tudi pri belem dnevu, ki bi preganjali Bobnarjevo in Lindava.

So se pa zato spremenile tarče… več na Požareport.

Ne spreglejte…

Požareport: Zaradi (reševanja) Goloba brutalno uničujejo Sovo: Kam je izpuhtela famozna ovadba, bo direktor Kladivnik moral prvi oditi?!

Požareport: Med najnovejšo epizodo reševanja predsednika vlade Roberta Goloba, zaradi očitkov, da je – med drugim – osebno vplival na datum aretacije ruskih vohunov, je zagotovo najbolj zanimivo to, česar večinski mediji ne poročajo (hkrati pa nesporno dejstvo, da največja “kolateralna žrtev” te celotne zgodba postaja prav Sova, ki/ker jo vedno bolj brutalno politično zlorabljajo ter uničujejo):

Ostaja velika uganka in skrivnost, kam je izpuhtela… več tukaj.

Foto: Gov.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja