Učinkovita 5-minutna HIIT vadba za oblikovanje bokov

Zavedajte se, da je za oblikovanje telesa pomembno tudi oblikovanje bokov. Vse pogosteje smo priča hitremu tempu življenja, ki nam včasih ne dopušča veliko časa za vadbo. A kaj če bi vam povedali, da je mogoče z le petimi minutami na dan topiti maščobne obloge na bokih? Visoko intenzivni intervalni trening, znan tudi kot HIIT, je ključ do uspeha. Preizkusite naslednje tri vaje, ki bodo ne samo stopile maščobo, ampak tudi oblikovale vaše boke v krajšem času, kot si mislite.

Vzpon na goro

Začnite v položaju za sklece ali visoki deski, roke iztegnjene in stopala razmaknjena. Dvignite kolena proti prsnemu košu, kot da tečete na mestu. Ohranjajte jedro telesa čvrsto in ponavljajte gibanje. Vadite 20 sekund, nato si privoščite 20 sekund počitka. Ponovite tri sklope.

Počepi

Postavite se v širino ramen, dvignite roke nad glavo ali jih prekrižajte pred prsmi. Spustite se v globok počep, ohranjajte težo na petah, nato pa se dvignite nazaj. Ponovite gibanje 20 sekund in nato odpočijte 20 sekund. To vajo ponovite trikrat.

Medvedji korak

Spustite se na tla, roke pod rameni in kolena pod boki. Plazite se naprej s korakom desne roke in leve noge, hkrati ohranjajte boke nizko. Izmenično ponavljajte gibanje. Opravite tri serije – 20 sekund vadbe, 20 sekund počitka.

HIIT vadba omogoča kurjenje kalorij tudi po končani vadbi, kar pomeni, da telo še naprej deluje v korist vašega cilja. Redno izvajanje teh vaj bo ne le stopilo maščobo na bokih, temveč tudi oblikovalo mišice. Ne pozabite, vsak dan si vzemite le pet minut, a rezultati bodo govorili sami zase. Pričnite svojo HIIT pot in opazujte, kako se vaši boki oblikujejo in postajajo bolj čvrsti.

vir ; Foto: Pexels ; Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja