Vreme: Danes bo večinoma jasno, poletno vroče bo

Danes bo vreme večinoma jasno, čez dan pa se bo razvila nekaj kopaste oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo segale od 25 do 30 °C.

Jutri se pričakuje pretežno jasno vreme, pihal bo jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo med 10 in 16 °C, najvišje dnevne temperature pa bodo dosegle od 28 do 32 °C.

Obeti

V sredo in četrtek bo pretežno jasno in še nekoliko bolj vroče. Veter bo pihal iz jugozahodne smeri.

Vremenska slika

Nad srednjo Evropo in Sredozemljem se nahaja območje visokega zračnega tlaka. Z jugozahodnim vetrom v višinah priteka k nam dokaj topel zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Tudi v sosednjih pokrajinah bo vreme precej jasno, v Alpah pa se lahko popoldne pojavi kakšna ploha ali nevihta. Jutri bo pretežno jasno.

[Vir: ARSO]; Portal24; Foto: Freepik

Ne spreglejte…

Zvezde razkrivajo: Tedenski horoskop od 17. do 23. junija

Tedenski horoskop za obdobje od 17. do 23. junija prinaša vpogled v to, kako se bodo zvezde in planeti poravnali ter vplivali na vaše življenje. Ljubezen, kariera in zdravje so trije ključni vidiki, ki bodo zaznamovali ta teden, poln priložnosti in izzivov. Za nekatere znake bo to obdobje polno novih priložnosti za izboljšanje odnosov, medtem ko bodo drugi morali biti pozorni na komunikacijo in osebno rast.

Bodite pripravljeni na presenečenja in se odprite novim izkušnjam, saj vam horoskop lahko pomaga navigirati skozi zapletene situacije in sprejemati boljše odločitve. Vzemite si trenutek zase, preberite, kaj vam prinaša prihodnji teden in kako lahko najbolje izkoristite energijo, ki vas obdaja… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja